Samen bouwen aan de toekomst

U bent dagelijks verantwoordelijk voor de impact van de activiteiten van uw organisatie. Een impact die verder gaat dan alleen het projectmatig ontwikkelen, renoveren of bouwen.

Als 10BE bieden we een complete en directe oplossing voor – de impact van – grootschalige bouwprojecten. Wij brengen de kracht en kennis van 10 bouwkundige bedrijven samen in één organisatie. In onze samenwerking worden we elke dag gedreven om op verantwoorde wijze verder te kijken dan bouwkunde en techniek: in alles wat we doen, stellen we de mens en maatschappij centraal.

Constructies Istock 981344368 Min

Nico Handgraaf

Medewerker aan het woord

“Iedereen voegt iets toe vanuit haar specifieke achtergrond én onze gemeenschappelijke visie”

Lees meer

Oog voor mens en maatschappij

Wij combineren volume, flexibiliteit, menselijkheid én techniek, waarmee we een bijdrage leveren aan impactvolle en uitdagende bouwprojecten. Zo kan onze omgeving ongehinderd bouwen aan de toekomst. Met oog voor mens en maatschappij zorgen wij voor grip, overzicht en een scherpe blik bij ieder bouwproject. 

Panel van deskundigen

Door de deskundige samenwerking van 10 bedrijven zijn we in staat om actief mee te denken met elke opdrachtgever en scherp te blijven op nieuwe inzichten en mogelijkheden. Deze verbinding zit diep in ons DNA en zorgt voor een waardevolle dynamiek en slagvaardigheid. Als 10BE kunnen we snel en efficiënt opschalen, schakelen en leveren. Altijd met de juiste mensen en altijd vanuit dezelfde achtergrond, energie en overtuiging.